Modalitati de expediere a produselor
Produsele sunt expediate prin intermediul Postei Romane si prin curierat rapid(Fan Courier) Prin Posta Romana transportul costa 13 lei, iar prin curierat 23 lei. Pentru a alege a doua varianta, mentionati in comanda "Curierat rapid"
Cum sa port un papion din lemn si la ce tinute?
Chiar daca nu au fost multe, anumite persoane m-au intrebat: Am inteles, si cum port papionul? La gat? :) Evident ca ma amuzam de fiecare data, mai ales de nevinovatia cu care intrebau. Asadar, pentru cei care au dubii, raspunsul este : la gat, ca un papion normal. Mi-am dat seama ca este o intrebare ce merita un raspuns, deoarece cand vezi un produs mai diferit si mai neobisnuit e normal sa-ti pui tot felul de intrebari. Papioanele pot fi purtate la diverse tinute, casual, office si in diverse imprejurari si evenimente. Pe site gasiti mai multe exemple de tinute ce se potrivesc cu papioanele.
Tu chiar vrei sa faci totul din lemn?
De fiecare data ma amuz cand primesc aceasta intrebare. Sunt o persoana creativa si imi place sa ma exprim. Asadar, cum fiecare se exprima prin diferite modalitati si lucruri, eu ma folosesc de lemn.
Cat dureaza realizarea unui produs?
O intrebare, de asemenea, des primita. Realizarea unei machete dureaza aproximativ 5-6 zile, iar un papion intre 5-7 h. Scurt sau lung, este un timp placut. :)
Cum ramane cu papioanele? De ce sunt si ele din lemn?
Am primit adesea aceasta intrebare si intr-adevar, este o intrebare ce isi merita pe deplin raspunsul. Chiar daca inainte nu am fost un mare fan al papioanelor, cand am descoperit conceptul nu am putut sa stau pasiv. Am ales sa folosesc lemnul in locul materialelor conventionale, nu pentru a fi cu orice pret mai diferit, ci pentru a oferi o alta imagine accesorilor vestimentare. In acelasi timp, doresc sa ofer posibilitatea acelora ce adopta un stil mai diferit, sa incerce ceva nou si sa-si imbunatateasca imaginea, in limita decentei.    
De ce din lemn?
Desi lemnul este un material folosit de mii de ani si azi este la fel de utilizat. Pentru mine lemnul este un material provocator, ce adesea imi pune la lucru imaginatia si in acelasi timp ma indeamna sa realizez lucruri cat mai inedite si atipice. De asemenea, prin natura si aspectul sau, iti ofera numeroase posibilitati de a te exprima.